Recite DA!…

Recite DA!…

Recite DA u Atini –

Bez premišljanja, ovaj grad je mesto prebogato svetskim atrakcijama i znamenitostima. Fensi radnje, šaroliki kafići i hoteli sa veoma dobrim osobljem, sve ovo doprinosi čaroliji koja se ovde može osetiti. Za jedno solidno venčanje u Atini potrebno je doći naravno do dobrih organizatora, i rezervisati jedan od mnogobrojnih divnih hotela. Pored ovih, osnovnih stvari za venčanje, Atina poseduje brojne mogućnosti za aktivnosti i nezaboravne momente. Muzeji i ostale atrakcije su idealne da se medeni mesec nezaboravno provede.
grčka, venčanje, sudbonosno da, mlada, mladoženja
Nezaboravna Atina

Santorini, ostrvo stvoreno za venčanja –

Osim što ćete sklopiti zajednicu sa voljenom osobom, ovde ćete provesti nezaboravne momente i pamtiti do kraja života. To je iskustvo koje se ne zaboravlja i koje se prepričava prijateljima i  porodici. Ono što ovde venčanje čini čarolijom, je jedan od najlepših zalaska sunca na svetu, te se uglavnom ova ceremonija zakazuje uveče. Ono što treba napomenuti je da se venčanje mora mnogo ranije planirati, pre svega da bi se pribavila sva potrebna dokumenta. Još jedna stvar, koja Santorini čini destinacijom za venčanja je da nema zakonskih ograničenja.

Sklopite svoj brak na Kritu –

Romantika. To je glavni utisak ovde. I zato je ovo ostrvo ultrapopularno među parovima. Bezbroj je mogućnosti za ovu vrstu ceremonije. Venčanje na plaži, u kapeli kod jezera Agios Nikolaos, ispred grčke crkve sa pogledom na more, hotelsko venčanje, pravoslavno grčko venčanje sa tradicijom. Pozovite “Marryme in Greece” agenciju za detaljnije informacije.

Veselje na Zakintosu –

Još jedno, takođe atraktivno ostrvo, pogodno za ceremoniju venčanja. Zamislite egzotične pejzaže, more, planine, sunce koje zalazi, boje… Venčanje na stenama, plaži, pored bazena. Pored grada Zantea, nalazi se ostrvce Kameo, koje možete iznajmiti za Vaš najsrećniji dan.
venčanje, grčka, mlada, mladoženja, sudbonosno da
Prelepi Zakintos

Započnite Vaš brak na Rodosu –

Ostrvo predivnih plaža, zelenih vidika, blizu Turske. Venčanje na Rodosu je za one koji žele opuštenu atmosferu, daleko od zavičaja, znači neku egzotiku. Ovde možete naći veliku prednost, jer je sve prilagođeno venčanjima. Najpre, misli se na smeštaj, ušuškane kuće na obali, a i vile stilski skockane (npr. antičke).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + seventeen =